Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Vantage Towers Greece

44
Antenna
Photo Credits: Unsplash | Barthelemy de Mazenod

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 38% της Vantage Towers Greece που κατείχε η μητρική της Wind Hellas, Crystal Almond, ανακοίνωσε η Vantage Towers.

Πρόκειται για την εταιρεία που ιδρύθηκε από τον όμιλο της Vodafone για τη διαχείριση της παθητικής υποδομής των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Vantage Towers ολοκλήρωσε την εξαγορά του υπόλοιπου 38% της Vantage Towers Greece έναντι του ποσού των 288 εκατ., αυξάνοντας έτσι το ποσοστό συμμετοχής σε 100%.

Ο Vivek Badrinath, διευθύνων σύμβουλος της Vantage Towers, δήλωσε: «Σήμερα υλοποιούμε την πλήρη εξαγορά της Vantage Towers Greece, της μεγαλύτερης εταιρείας πύργων στη χώρα. Με σημαντικές δεσμεύσεις από δύο ηγετικούς ελληνικούς παρόχους κινητών επικοινωνιών, η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αγορές μας, που θα συμβάλει σε καλύτερη συνδεσιμότητα και μία βιώσιμη ψηφιοποίηση στην Ευρώπη».

Ο Αθανάσιος Έξαρχος, γενικός διευθυντής της Vantage Towers Greece, τόνισε: «Η σημερινή εξαγορά αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο για τη Vantage Towers Greece. Το ισχυρό και κορυφαίο στην αγορά χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 5.000 χώρων στην Ελλάδα υποστηρίζει την επέκταση των ευρυζωνικών συνδέσεων και νέες, καινοτόμες υπηρεσίες, με τον πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο».