Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet

50
Forthnet

Η United Group ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, με ισχύ από την 1η Απριλίου 2021.

Ο κ. Γεωργιόπουλος εργάζεται στην WIND Hellas, όπου είναι επί του παρόντος Εκτελεστικός Διευθυντής Business Segment. Πριν από τη WIND, πέρασε οκτώ χρόνια στη Vodafone Ελλάδας, αρχικά ως Επικεφαλής Στρατηγικής και τότε Διευθυντής Εμπορικών Επιχειρήσεων.

“Χαίρομαι που καλωσορίζω τον Παναγιώτη στη United Group. Είναι ειδικευμένος ηγέτης με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας. Αυτό περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό ιστορικό στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ειδικά σε τομείς όπως η στρατηγική, οι πωλήσεις και οι λειτουργίες των πελατών – τόσο στο B2B όσο και στο B2C”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της United Group Victoriya Boklag.

“Θέλουμε να προσφέρουμε αξία στους Έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις, όχι μόνο όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, αλλά και από την άποψη της ανώτερης εμπειρίας των πελατών. Η εμπειρία που έχει ο Παναγιώτης στην αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα ταιριάζει απόλυτα με τις φιλοδοξίες μας για τη Forthnet.”

Ο κ. Γεωργιόπουλος διαδέχεται τον κ. Δημήτριο Τζελέπη, ο οποίος ως ενδιάμεσος Διευθύνων Σύμβουλος έχει εδώ και αρκετούς μήνες ηγηθεί επιτυχώς της επιχείρησης και της διαδικασίας ενσωμάτωσης στον Όμιλο από την πλευρά της Forthnet.

Ο κ. Δημήτρης Τζελέπης θα επιστρέψει στον προηγούμενο ρόλο του ως CFO της Forthnet την 1η Απριλίου και θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην εταιρεία ως μέλος της ομάδας διαχείρισης της Forthnet.

Τα επαγγελματικά επιτεύγματα του Γεωργιόπουλου περιλαμβάνουν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα μετασχηματισμού στη Vodafone Greece, το κλείσιμο των συναλλαγών M&A, τη σταθερή αύξηση των πωλήσεων και την αύξηση της NPS σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Πριν από τη Vodafone, ο κ. Γεωργιόπουλος εργάστηκε σε οργανισμούς όπως η McKinsey & Company, η Teleperformance, η Dell και η General Motors.

Η United Group εισήλθε στην ελληνική αγορά το 2020 με την εξαγορά της Forthnet, ενός παρόχου υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνιών με περίπου 1.000 υπαλλήλους και σχεδόν 1,4 εκατομμύρια μονάδες δημιουργίας εσόδων (RGUs).