Η Nova πρωταγωνιστεί στις υποψηφιότητες των Βραβείων Bafta 2021

44
Nova

Η Nova πρωταγωνιστεί στις υποψηφιότητες των Βραβείων Bafta 2021, με πρώτη να αναδεικνύεται η ταινία «Nomadland» με 7 υποψηφιότητες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι ταινίες που έρχονται στη Nova «έκαναν τη διαφορά» στα Βραβεία Bafta αποσπώντας συνολικά 26 υποψηφιότητες, που ανακοινώθηκαν χθες, και πρωτοστατώντας σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες!

Η ταινία «Nomadland» πήρε το προβάδισμα καθώς είναι υποψήφια για 7 Βραβεία Bafta, αναμεσά τους για αυτά της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθέτη, Διασκευασμένου Σεναρίου, Ά Γυναικείου Ρόλου για την Frances McDormand, Φωτογραφίας, Μοντάζ και Ήχου.

Το «The Father» ακολουθεί με 6 υποψηφιότητες: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Anthony Hopkins, Μοντάζ και Σχεδιασμού Παραγωγής.

Το «The Mauritanian» είναι υποψήφιο για 5 βραβεία: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Tahar Rahim και Φωτογραφίας.

Η ταινία «Judas and the Black Messiah» συγκέντρωσε 4 υποψηφιότητες: Β’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου για τους Daniel Kaluuya και Dominique Fishback, αντίστοιχα, καθώς επίσης και Φωτογραφίας και Casting. Η βρετανική ταινία «Saint Maud» κέρδισε 2 υποψηφιότητες για την Καλύτερη Βρετανική Ταινία και το Εξαιρετικό Ντεμπούτο Βρετανού Συγγραφέα, Σκηνοθέτη ή Παραγωγού.

Τέλος, το «Pinocchio» έλαβε 1 υποψηφιότητα για Μακιγιάζ / Κομμώσεις και το «Tenet» έλαβε 1 υποψηφιότητα για τα Ειδικά Οπτικά Εφέ.

Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Novacinema για την περίοδο 2021 & 2022!

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλη την λάμψη και να απολαύσουν την 74η Τελετή Βραβείων Κινηματογράφου της Βρετανικής Ακαδημίαςζωντανά και αποκλειστικά, την Κυριακή, 11 Απριλίου στις 21:00, από το Novacinema1HD & Novastars!

Η 74Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ BAFTA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA!