Η Far EasTone Taiwan επεκτείνει την αποκλειστική συνεργασία με την Ericsson

43
Ericsson

Ο πάροχος υπηρεσιών επικοινωνιών της Ταϊβάν Far EasTone Telecom (FET) επέλεξε την Ericsson, ως προμηθευτή της για υπηρεσίες 5G Standalone (SA) και Non-standalone (NSA) 5G Core και Voice over LTE (VoLTE).

Η συμφωνία βασίζεται στην υπάρχουσα συνεργασία της Ericsson με την FET, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής κυκλοφορίας 5G τον Ιούλιο του 2020.

Η Ericsson θα υποστηρίξει την FET στην επέκταση των δυνατοτήτων 5G NSA και της εξέλιξης SA στις χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Εκτός από την ενοποίηση και διαχείριση δικτύου end-to-end, η διευρυμένη συνεργασία θα περιλαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού, και βελτιστοποίησης δικτύου. Αυτές οι δυνατότητες θα μεγιστοποιήσουν τα στοιχεία του φάσματος της FET, επεκτείνοντας τους σταθμούς βάσης της μεσαίας ζώνης και εκσυγχρονίζοντας τους υπάρχοντες σταθμούς χαμηλής ζώνης.

Η Ericsson θα παράσχει επίσης μια λύση για την ανάπτυξη cloud-native dual-mode 5G Core, που περιλαμβάνει το Ericsson Cloud Packet Core, το Ericsson Cloud Unified Data Management and Policy, το Ericsson Cloud Native Infrastructure και το Ericsson Orchestrator.

Η λύση Ericsson Cloud VoLTE θα επιτρέψει στη FET να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη φωνής στα τρέχοντα δίκτυα 4G.

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης προϊόντα της Ericsson Radio System, συμπεριλαμβανομένων antenna-integrated radios (AIR) for mid-band and millimeter wave.

Το Cognitive Optimization με τεχνολογία AI της Ericsson θα αναπτυχθεί για πρώτη φορά στην Ταϊβάν ως μέρος της διευρυμένης συνεργασίας, εξασφαλίζοντας συνεχή βελτιστοποίηση για απόδοση δικτύου 5G και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Ο Chee Ching, President της Far EasTone, λέει: «Η πρόσφατη αναγνώριση απόδοσης δικτύου 5G τόσο από το Speedtest όσο και από το Opensignal επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τις καλύτερες εμπειρίες 5G για πελάτες στην Ταϊβάν. Με την αποδεδειγμένη απόδοση του δικτύου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την ισχυρή συνεργασία με την Ericsson για να συνεχίσουμε το αποτύπωμα και να οικοδομήσουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο 5G. ”

Ο Chafic Nassif, President της Ericsson Taiwan, λέει: «Η αξία αυτής της συνεργασίας είναι μοναδική και σημαντική ταυτόχρονα. Η στενή συνεργασία μας με την FET για την παροχή ενός παγκόσμιου κορυφαίου δικτύου δείχνει το πλεονέκτημα του συνδυασμού απόδοσης end-to-end ενεργειακών στοιχείων με λειτουργική απόδοση, για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Μαζί με το FET, θέλουμε να συνεχίσουμε να οδηγούμε ευκαιρίες 5G επόμενης γενιάς και καινοτόμες υπηρεσίες τόσο για τη βιομηχανία όσο και για τους καταναλωτές στην Ταϊβάν.