Η Ericsson συνεργάζεται με την T-Systems για τα campus networks

43
Ericsson

Η Ericsson συνεργάζεται με μια υπηρεσία πληροφορικής της Deutsche Telecom για να προσφέρει υπηρεσίες συνδεσιμότητας B2B σε όλο τον κόσμο.

Closed networks έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν συνδεσιμότητα σε μια καθορισμένη περιοχή, ιδίως campus networks, που ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες εμπορικού ενδιαφέροντος στις αρχές της εποχής των δικτύων 5G.

Τα οφέλη των δικτύων 5G, όπως αυξημένο εύρος ζώνης και χαμηλός λανθάνων χρόνος, αλλά και το network slicing έχουν ελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των επιχειρήσεων όσο και των βιομηχανιών.

Ωστόσο, αυτό είναι αρκετά περίπλοκο και απαιτεί εξειδίκευση σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη να βλέπουμε συνεργασίες όπως αυτής της Ericsson που συνεργάστηκε με την T-Systems για την υποστήριξη της υποδομής των campus networks.

«Συμμετέχοντας στις δυνατότητες δικτύων T-Systems και Ericsson, προσφέρουμε στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επιταχύνουν την πορεία τους προς το Industry 4.0 με πιο εξελιγμένες περιπτώσεις χρήσης», δήλωσε ο Thomas Norén, Head of Dedicated Networks at Ericsson. «Με την εξέλιξη σε 5G, τα δίκτυα θα υποστηρίζουν εφαρμογές που απαιτούν ακόμη μεγαλύτερο εύρος ζώνης και μικρότερο λανθάνοντα χρόνο. Το χαρτοφυλάκιο αποκλειστικών δικτύων της Ericsson προσφέρει αξιόπιστη και ασφαλή ασύρματη συνδεσιμότητα.”

«Καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να αυξήσουν την ψηφιοποίηση και τον αυτοματισμό τους, η συνεργασία με την Ericsson μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις παγκόσμιες επιχειρηματικές ανάγκες γρήγορα και με ασφάλεια», δήλωσε ο Adel Al-Saleh, CEO of T-Systems. Μπορούμε να προσφέρουμε αυτήν την τεχνολογία σε περισσότερους πελάτες με έναν τρόπο που είναι απρόσκοπτη, διαχειριζόμενη από άκρη σε άκρη και επεκτάσιμη καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες των πελατών. Ανυπομονούμε να δούμε συνεχή επιτυχία στην αγορά χάρη σε αυτήν τη στενή συνεργασία.”

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη στη Γερμανία και αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί ότι αναλαμβάνουν την ανάπτυξη campus networks παγκοσμίως.

Πηγή: Telecoms.com