Η Ericsson επιλέχθηκε για την επέκταση δικτύου 5G της T-Mobile στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

73
5G

H Ericsson επιλέχθηκε για την ενίσχυση και την επέκταση των δικτύων 5G της T-Mobile, παρέχοντας εξοπλισμό, λογισμικό και συναφείς υπηρεσίες σύμφωνα με το Ericsson Radio System.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό περιλαμβάνει ενεργές και παθητικές κεραίες, παρέχοντας στην T-Mobile υποστήριξη σε ολόκληρο το φάσμα για την καλύτερη εμπειρία 5G και οικονομική απόδοση – low-band για μεγάλη και ευρεία κάλυψη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αποτελούμενη από συστήματα Massive MIMO σε mid and high bands για εκπληκτικές ταχύτητες και χαμηλότερες καθυστερήσεις, παρέχοντας μια διευρυμένη βάση για μια γρήγορη εξέλιξη των δικτύων 5G.

Η τεχνολογία Ericsson θα βοηθήσει την T-Mobile να αναπτύξει και να εφαρμόσει περιπτώσεις χρήσης 5G και να βελτιώσει τη φασματική απόδοση 5G. Η κατασκευή 5G της T-Mobile περιλαμβάνει επίσης αρχιτεκτονική 5G Standalone (SA), φωνή μέσω New Radio (VoNR), New Radio (NR), network slicing και Massive MIMO πολλαπλών χρηστών.

Ο Neville Ray, Πρόεδρος Τεχνολογίας της T-Mobile, λέει: «Αυτή η συμφωνία παίρνει την εικοσαετή σχέση μας με την Ericsson για να χτίσουμε, να επεκτείνουμε και να βελτιώσουμε το δίκτυο T-Mobile ακόμη περισσότερο στην εποχή των 5G, επιτρέποντάς μας να φέρουμε περισσότερη κάλυψη 5G, ταχύτητα και ικανότητα για περισσότερα άτομα σε όλη τη χώρα.

Ο Niklas Heuveldop, Πρόεδρος και Επικεφαλής της Ericsson North America, λέει: «Είμαστε περήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την T-Mobile, επιταχύνοντας περαιτέρω την εξέλιξη 5G στο κορυφαίο βιομηχανικό χαρτοφυλάκιο ραδιοπρόσβασης της Ericsson στις ΗΠΑ, η T-Mobile βελτιώνει το 5G της δίκτυο καθώς δημιουργούν το κρίσιμο φάσμα μεσαίων ζωνών. ”

Ο Seckin Arikan, επικεφαλής της μονάδας πελατών T-Mobile, Ericsson, λέει: «Η Ericsson και η T-Mobile συνεργάστηκαν στενά για αρκετά χρόνια για να φέρουν 5G σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την επόμενη φάση του ταξιδιού 5G ”

Η έκδοση Νοεμβρίου 2020 της έκθεσης Ericsson Mobility Report εκτιμά ότι η Βόρεια Αμερική αναμένεται να τελειώσει το 2020 με περίπου το 4% των συνδρομών για κινητά να είναι 5G. Η εμπορευματοποίηση κινείται τώρα με ταχύ ρυθμό και μέχρι το 2026, η Ericsson προβλέπει ότι το 80% των συνδρομών για κινητές συσκευές στη Βόρεια Αμερική θα είναι 5G, το υψηλότερο επίπεδο οποιασδήποτε περιοχής στον κόσμο.

Η T-Mobile και η Ericsson συνεργάζονται για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την επέκταση του εθνικού δικτύου T-Mobile 5G από τις αρχές του 2018.

About Ericsson

Η Ericsson είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε παρόχους υπηρεσιών. Ενεργοποιούμε την πλήρη αξία της συνδεσιμότητας δημιουργώντας τεχνολογία και υπηρεσίες που αλλάζουν παιχνίδια, που είναι εύχρηστα, υιοθετούνται και κλιμακώνονται, καθιστώντας τους πελάτες μας επιτυχημένους σε έναν πλήρως συνδεδεμένο κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.ericsson.com.

About T-Mobile

Η T-Mobile U.S. Inc. (NASDAQ: TMUS) είναι αμερικανικός φορέας ασύρματου δικτύου, παρέχοντας ένα προηγμένο 4G LTE και μετασχηματιστικό δίκτυο 5G σε εθνικό επίπεδο που θα προσφέρει αξιόπιστη συνδεσιμότητα για όλους. Οι πελάτες της T-Mobile επωφελούνται από τον απαράμιλλο συνδυασμό αξίας και ποιότητας, την ασταμάτητη εμμονή που τους προσφέρει η καλύτερη δυνατή εμπειρία υπηρεσίας και αδιαμφισβήτητη ώθηση για διακοπή που δημιουργεί ανταγωνισμό και καινοτομία σε ασύρματα και πέραν αυτών. Με έδρα το Bellevue, Wash., Η T-Mobile παρέχει υπηρεσίες μέσω των θυγατρικών της και διαχειρίζεται τις κορυφαίες μάρκες της, T-Mobile, Metro by T-Mobile και Sprint. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.t-mobile.com.