Ενδιαφέρον της COSMOTE TV για την Super League Interwetten

55
COSMOTE

“Βόμβα” μεγατόνων που μπορεί να ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Super League Interwetten με το ενδιαφέρον της COSMOTE TV για την απόκτηση των δικαιωμάτων της.

Σύμφωνα με το Sport24, νέο σκηνικό στο τηλεοπτικό τοπίο των δικαιωμάτων της Super League Interwetten δημιουργείται, μετά την γνωστοποίηση ότι η Cosmote TV ενδιαφέρεται για την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος, το οποίο ανήκει αυτή τη στιγμή στη NOVA και που ασφαλώς θα ήθελε να κρατήσει το προϊόν και τα επόμενα χρόνια.

Το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης από την επόμενη σεζόν, ήταν για ακόμη μία φορά στην ημερήσια διάταξη της τηλεδιάσκεψης του συνεταιρισμού και είναι κάτι που ενδιαφέρει πολύ όλες τις ομάδες, καθώς αποτελεί βασική πηγή εσόδων. Ειδικά, δε, τώρα την εποχή της πανδημίας, τα τηλεοπτικά ενδιαφέρουν ακόμα περισσότερο.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, έριξε τη… βόμβα προς τις άλλες ΠΑΕ, αναφέροντάς τους τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, τους ανέφερε πως μίλησε με την Cosmote και πως εκφράστηκε η επιθυμία για μπάσιμο του συνδρομητικού στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσω της κεντρικής διαχείρισης. Με λίγα λόγια, θέλει όλες τις ομάδες και όχι τις πιο “εμπορικές”.