Αλλαγές στο τιμοκατάλογο Περιαγωγής της WIND

12
WIND

Η WIND ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο τιμοκατάλογο περιαγωγής αλλά και την εμπορική διάθεση νέας υπηρεσίας με ισχύ από 1/10/2021.

WIND Roaming PASS

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας περιαγωγής WIND Roaming PASS, η οποία θα αντικαταστήσει από 1/10/2021 τον υπάρχοντα τιμοκατάλογο περιαγωγής για συγκεκριμένες χώρες εκτός Ε.Ε για συνδρομητές συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, από 1/10/2021 οι συνδρομητές οικιακών και εταιρικών προγραμμάτων, θα δύνανται κατά τη μετάβασή τους στους ακόλουθους προορισμούς των Ζωνών Α και Β να κάνουν χρήση των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας, των SMS και των MB του βασικού προγράμματός τους.

Το WIND Roaming PASS ως ημερήσιο βήμα χρέωσης καλύπτει την εκτός συνόρων ημερήσια χρήση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας, SMS και MB και προσδιορίζεται ως ακολούθως:

Εγγραφείτε στο Newsletter του telecommunicationwords.com για να μην χανείς λεπτό από την ενημέρωση!

  • 12,90€/ημερήσια χρήση για τη Ζώνη Α
  • 18,90€/ημερήσια χρήση  για τη Ζώνη Β

Ζώνη Α
Αλβανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ισραήλ, Καναδάς, Νήσος Μαν, Τουρκία

Ζώνη Β
Αρμενία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Γεωργία, Γιβραλτάρ, Γκέρνσεϋ, Ην. Αρ. Εμιράτα, Καζακστάν, Κατάρ, Κίνα, Κόσοβο, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο, Μογγολία, Μολδαβία, Νέα Ζηλανδία, Νήσοι Φερόε, Παλαιστίνη, Ουκρανία, Ρωσία, Σερβία, Ταιβάν, Τζέρσεϋ

Πακέτα Επέκτασης Δεδομένων Roaming Daily Data Extension

Συμπληρωματικά με το WIND Roaming PASS, η WIND Ελλάς εισάγει τα ακόλουθα Πακέτα Επέκτασης Δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι συνδρομητές της διαθέτουν τον απόλυτο έλεγχο της κίνησης του λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια της περιαγωγής. Ειδικότερα, μετά την εξάντληση των παρεχόμενων στο πλαίσιο του WIND Roaming PASS δεδομένων, ο συνδρομητής δύναται να ενεργοποιήσει τα ακόλουθα πακέτα:

Νέος Τιμοκατάλογος Χρεώσεων Περιαγωγής

Η WIND Ελλάς προχωράει σε τροποποίηση του βασικού τιμοκαταλόγου Περιαγωγής, με νέες απλοποιημένες χρεώσεις και ενοποίηση των ζωνών μεταξύ βασικών χρεώσεων και πακέτων περιαγωγής.

Πιο αναλυτικά, οι νέες χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Χρεώσεις για τις χώρες της Ζώνης Ε.Ε.

Χρεώσεις  λεπτών ομιλίας εξερχομένων κλήσεων, από Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο

Χρεώσεις SMS & MMS από Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο

Διευκρινίζεται ότι η τιμή χρέωσης ανά SMS προς τον υπόλοιπο κόσμο αυξάνεται από 0,521 σε 1,00€. Οι λοιπές χρεώσεις προς Ελλάδα /  Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο παραμένουν ως έχουν.

Συγκεκριμένα:

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το telecommunicationwords.com στο FacebookInstagramTwitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.